Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi

Prof. Dr. İlgi Tosun koordinatörlüğündedki  'Dijital Diş Hekimliği: Teknolojik Uygulamaların ve İnteraktif Öğrenme Tekniklerinin Gelecekteki Gelişim ve Etkileri' projesi, TÜBİTAK-BİDEB 2237 Bilimsel Eğitim Etkinliklerini Destekleme Programı  çerçevesinde Katılımcı başvuruları başlamıştır. Projeye katılım için başvurular, web adresinden (https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdpLGmrDdj6u-DB30dU2kYGEWB-iUJeLczlqgxoLq1khbLuYA/viewform )online olarak alınmaya başlanmıştır. Bu yenilikçi projede yer almak isteyen diş hekimliği araştırma görevlilileri, 5 sınıf öğrencilerinden Google Forms linki üzerinden başvuru yapabilirler. Proje, dijital diş hekimliği alanında teknolojik uygulamalar ve interaktif öğrenme tekniklerinin geleceğe yönelik gelişimini ve etkilerini derinlemesine incelenmeyi amaçlamaktadır.